2012-10-05 00:19:19• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Rák - Turbulens nap lesz a mai

Napi horoszkóp október 5-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kíváncsi vagyok, milyennek érzed a mai napot, annyi minden történik ezen a pénteken. Ez tetszeni fog neked. Mégis szeretnélek megkérni, hogy ismételten tarts kisebb szüneteket, végezz lélegzőgyakorlatokat, hogy összeszedd a gondolataidat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon a Hold az Ikrek jegyében marad. Most nagyon figyelmesnek kell lenned. Ma meg kell értened valamit. Ne mulaszd el az esélyedet. Ne csak a fejedet használd. A logika és a tapasztalat természetesen fontos, de ma az érzéseidre kell hallgatnod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma a te jegyedben áll, és felépít téged. Mindjárt reggel a legjobb csillagokkal rendelkezel. Tedd ezért mindazt erre az időre, ami fontos a számodra. Minél közelebb jön az este, annál nyugtalanabb leszel megint. Este zavarni fog valami, amitől nem tudsz megszabadulni. Ez bosszantó. Ezenkívül tudomásul kell venned, hogy késő este Szaturnusz új pozíciót vesz fel a Skorpió jegyében. Ez nem érint ugyan közvetlenül, de a jövőben emiatt egyre komolyabb lesz a helyzet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Turbulens nap lesz a mai. Ennek az az oka, hogy Merkúr először Szaturnusszal, majd Neptunusszal vesz fel kapcsolatot. Ezenkívül Szaturnusz jegyet vált. Egy ilyen váltás mindig nyugtalansághoz van kötve. Nem tudsz jól összpontosítani, és állandóan feltartanak a munkában. Hideg fejjel gondolkodni ma valóban nehéz, hogy azt ne mondjam: lehetetlen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Ikrek jegyében ma is könnyedséget visz az életedbe. Oroszlán természeted most jobban előtérbe kerül. Szívesen mutatkozol, és egyáltalán nem zavar, hogy mások kissé fontoskodónak tartanak. Belül azonban forrong benned valami, és ha érzékeny vagy, akkor világosan meg fogod érezni: Szaturnusz a Mérlegéből a Skorpió jegyébe lép, és ezzel quadrát fényszögbe kerül a te jegyeddel. Két és fél éven át ott is fog maradni. Mit hoz ez neked? Új feladatokat és kihívásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon Merkúr és Szaturnusz belépnek a Szűz jegyébe. Ezek ketten fokozzák kézügyességedet, így kisebb javításokat magad is elvégezhetsz odahaza. Ma amúgy is szívesen veszel mindent a saját kezedbe. Csak így bízhatsz meg az eredményben. Erős napod lesz! Hosszú távon természetesen Szaturnusz jó szívvel van hozzád. Új és tartós struktúrákat hoz az életedbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai péntek turbulens lesz. Ez mindenekelőtt attól van, hogy Merkúr és Szaturnusz kilpnek a te jegyedből. Különösen Szaturnusz búcsúja jelentős, hiszen két és fél éven át állt a te jegyedben, és olyan embert csinált belőled, aki erősebb és ellenállóbb. Búcsúzz el tőle, és köszönd meg mindazt, amit érted tett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napot különlegesnek kell nyilvánítanod. Miért nem játszol egy játékot Szaturnusszal, és öltözöl fel szépen, hogy örüljön neked? Este 22.35-kor Szaturnusz belép a te jegyedbe. Minél hamarabb megnyered barátságát, annál könnyebb lesz a dolgod. Ha viszont ellenséges betolakodónak tekinted, akkor az is lesz belőle. Sose felejtsd el: te határozod meg az életedet, még azt is, hogy a csillagok mit tesznek veled.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon vidámabb az élet, mint egyébként lenni szokott. Inkább jó dolgokkal kerülsz kapcsolatba, mint gonoszakkal vagy rosszakkal. A Holddal jó ötleteid vannak, ő megihlet téged. Este varázslatos találkozásod lesz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma is az Ikrek jegyében jár, ezenkívül Szaturnusz elhagyja kritikus helyzetét. Ez a megkönnyebbülés kellemes érzését váltja ki belőled. Érzed, hogy valami új kezdődik, és igen feszült vagy. Ha megteheted, 22.35-kor gyújts egy gyertyát, összpontosíts, és lépj kapcsolatra Szaturnusszal. Magam részéről meg vagyok róla győződve,hogy a csillagok az égen nemcsak mechanikus testek, melyek nálunk embereknél kiváltanak valamit, hanem jó szellemek is, melyekkel kapcsolatra tudunk lépni, és barátságot köthetünk velük.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma felébredsz, és boldog vagy, akár gyermekkorodban édesanyád mellett. Most a Hold az édesanyád, aki rád sugárzik. Délután jól tudsz dolgozni. Kora este figyelj oda, hogy ne keveredj bele egy nézeteltérésbe. Minél előrehaladottabb az éjszaka, annál jobban érzed magad. Alvásodat álmok kísérik, melyek tetszenek neked. Talán készíts papírt és ceruzát az ágyad mellé. Ennek az éjszakának az álmai mágikus erővel rendelkeznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap is nagy lesz abban az értelemben, hogy két bolygó is megváltoztatja pozícióját: déltájban Merkúr, az éjszaka pedig Szaturnusz. Az ilyen átmenet általában nem megfelelő időpont arra, hogy nagyobb dolgokat vigyünk véghez. Jobb, ha visszatartod magad, és vársz. Ha érzékeny vagy, még bizonyos nyugtalansággal is kell számolnod.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: